Voor meer informatie over het Coronavaccin kunt u kijken op: www.coronavaccinatie.nl

Op 10 dec sprak ziekenhuisdirecteur in Londen Marcel Levi in Op1 bij de NPO over de Engelsen die als eerste zijn begonnen met vaccineren.

Bekijk hier het fragment terug:
Ziekenhuisdirecteur in Londen Marcel Levi over de Engelsen die als eerste zijn begonnen met vaccineren

In verband met het coronavirus is er GEEN INLOOP SPREEKUUR komende tijd. Dit omdat we zoals u zult begrijpen de overdrachtsmomenten zo klein mogelijk willen houden.
Heeft u geen klachten maar wilt u informatie over het coronavirus kijkt u dan op www.thuisarts.nl of op de website van het RIVM of bel het landelijke  publieksnummer 0800-1351

Heeft u koorts (temperatuur boven 38 graden) en/of luchtweg problemen komt u dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact met ons op: 020-48 24 051

We willen het liefst niet teveel mensen tegelijk in de wachtkamer hebben zitten dus moeten we de consulten iets ruimer plannen. Hierdoor kan het zijn dat er minder spreekuur tijd is en dit echt voor medisch noodzakelijke consulten wordt gebruikt. Als u een klacht heeft wat enigszins kan wachten, vragen wij uw begrip om te wachten om naar de praktijk te komen.

De assistentes doen hun uiterste best om zo goed mogelijk uit te vragen aan de telefoon zodat we bij iedereen de juiste zorg kunnen verlenen.

Bedankt voor uw begrip!

Team huisartsenpraktijk Dorpsstraat