Mijn naam is Chris Boden. Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Na mijn afstuderen als arts aan de universiteit Leiden heb ik enige tijd gewerkt in een verpleeghuis. Tevens heb ik jarenlang medisch-wetenschappelijk onderzoek gedaan op de afdelingen KNO, neurologie en infectieziekten in het LUMC, AMC en VUMC. Gedurende mijn opleiding tot huisarts heb ik een jaar in een huisartspraktijk in Mijdrecht gewerkt en stages gedaan in de psychiatrie, spoedeisende geneeskunde en reumatologie. Recent heb ik ook enige tijd gewerkt als arts voor Oekraïense vluchtelingen in Amstelveen. Naast mijn werk houd ik van muziek maken, wandelen in de natuur en bordspellen en breng ik graag veel tijd door met familie, vrienden en gezin.

Ik heb heel veel zin om de komende tijd in Landsmeer te werken en de mensen die hier wonen beter te leren kennen!

Werkdagen: Maandag, donderdag en vrijdag