Opleidingspraktijk
Onze praktijk is een opleidingspraktijk. Wij leiden AIOS (arts in opleiding tot specialist) en co-assistenten op van de basisopleiding- en huisartsopleiding.

AIOS

De opleiding tot huisarts is een driejarige opleiding. Tijdens het eerste en het derde jaar van de huisartsopleiding lopen de AIOS stages in een huisartsenpraktijk. In onze praktijk komen zowel eerste- als derde jaar AIOS.

Wij vinden het belangrijk om een aandeel te hebben in de ontwikkeling van de huisartsenzorg en doen dit door mee te werken aan deze opleidingsmogelijkheid. Wij waarderen het dan ook zeer dat u als patiënt hieraan meewerkt.

De opleiding van de AIOS staat onder de verantwoordelijkheid van een huisarts. De AIOS werkt zelfstandig. De patiënten contacten worden dagelijks nabesproken met de opleider. Wanneer het nodig is gebeurt dit ook wel tijdens het patiëntencontact.

Tijdens de opleiding van de AIOS wordt soms gebruikt gemaakt van video-opnames. Deze dienen voor opleidingsdoeleinden. Vooraf aan de opname wordt u gevraagd of u bezwaar maakt. Na bespreking van de video-opname wordt deze verwijderd.

 

Op dit moment bij ons in de praktijk, Chris Boden

Mijn naam is Chris Boden. Ik ben geboren en getogen in Den Haag. Na mijn afstuderen als arts aan de universiteit Leiden heb ik enige tijd gewerkt in een verpleeghuis. Tevens heb ik jarenlang medisch-wetenschappelijk onderzoek gedaan op de afdelingen KNO, neurologie en infectieziekten in het LUMC, AMC en VUMC. Gedurende mijn opleiding tot huisarts heb ik een jaar in een huisartspraktijk in Mijdrecht gewerkt en stages gedaan in de psychiatrie, spoedeisende geneeskunde en reumatologie. Recent heb ik ook enige tijd gewerkt als arts voor Oekraïense vluchtelingen in Amstelveen. Naast mijn werk houd ik van muziek maken, wandelen in de natuur en bordspellen en breng ik graag veel tijd door met familie, vrienden en gezin.

Ik heb heel veel zin om de komende tijd in Landsmeer te werken en de mensen die hier wonen beter te leren kennen!

Werkdagen: Maandag, donderdag en vrijdag