Wij zijn een geaccrediteerde NHG huisartsenpraktijk

De praktijk heeft het NHG-keurmerk gekregen. Dat betekent dat er een deskundige van het Nederlands Huisartsen Genootschap onze hele organisatie heeft doorgelicht, alle kastjes heeft uitgepakt en alle protocollen heeft bekeken. Onder andere hiermee heeft zij vastgesteld dat wij verantwoorde huisartsenzorg leveren en dat we steeds bezig zijn (en blijven!) de praktijkvoering te verbeteren.

Bezetting
Bij ons in de praktijk werkt één huisarts per dag met twee soms drie assistenten. In totaal bestaat ons team uit twee huisartsen, vijf doktersassistenten, twee praktijkondersteuners, POH GGZ (psychische ondersteuning) en een AIOS (arts in opleiding tot huisarts). Ook hebben wij incidenteel een waarnemend huisarts in de praktijk.

Andere disciplines
Naast de huisartsenpraktijk zijn er meer disciplines bij ons in het pand werkzaam. Zoals een diëtiste. Ook hebben wij twee maal per week in de ochtend het Salt laboratorium in het pand gevestigd waar u bloed kunt laten prikken. Patiënten van andere huisartsenpraktijken zijn ook welkom om hier te prikken!